2010. december 2.

Rózsa, olyan karfiol féle


"Elsősorban Európában népszerű zöldség, amelynek húsosan megvastagodott fehér virágait, lapátszerű zöld levelek veszik körül. Akkor jó minőségű, ha teljesen fehér és rózsái szorosan illeszkednek egymáshoz. Magas C-vitamin tartalmát, (60 mg/100 g) mélyhűtött állapotában is megőrzi, de ásványi sókban is gazdag."

Fogyasszuk bátran, hiszen elkészíthetősége igen sokrétű. Ránthatjuk, rakhatjuk,  levesnek kitűnő, köretnek, vajon párolva isteni.Savanyúságként sem utolsó. Elkészítése közbeni, a szaglószerveinket aktivitásra késztető illat orgia ne tántorítson el senkit, eme nemes növény fogyasztásától, inkább tervezze szabadnapokra, a mellékhatásokra való tekintettel. TÉL van, KELL a vitamin!!!!!!!!
Mellékesen megjegyezném, most nagyon jó áron lehet hozzájutni. 100ft/kg ellenben, ha hagyjuk veszni a dolgot, felszökik az ára a csillagok közé.Nyúlcipőket és/vagy kalandra Fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...